Kunder tycker till om Rubin

Detta är några axplock från våra kunder.
Brf Stockholmshus
egenskap av styrelsemedlem i Brf Stockholmshus 11, vill jag framföra min åsikt om hur jag upplever vår Tekniska Fastighetsförvaltare - Rubin Facilitetsservice AB.
- En Fastighetsförvaltning som alltid är lyhörd för kunden- Fastighetsskötare som man alltid får kontakt med när det finns behov- Finns det något problem, löser man detta - ofta tillsammans- Inget krångel med felanmälningar, tillsyn i lokaler eller övriga tjänster- Kort sagt - jag är mycket nöjd och trygg med både Personal och Rubin Facilitetsservice AB som helhet.
Styrelsen
Brf Stockholmshus
Brf Kandelabern
Vi anlitar Rubin för fastighetsskötseln av våra sex hus och är mycket nöjda med hur det har fungerat. 
Felanmälningar brukar åtgärdas snabbt och vi får alltid en återkoppling. Fastighetsskötaren som oftast finns i våra hus tar också egna initiativ när han ser att något behöver göras. En sak som uppskattas är att enskilda boende kan kontakta Rubins för privata ärenden.
Styrelsen 
Brf Kandelabern, Gröndal
Brf Gåsviken
Brf Gåsviken 1 har anlitat Rubin Facilitetsservice som fastighetsförvaltare sedan 2015 och det har alltid fungerat bra.Bra service, korta kontaktvägar och alltid trevlig kontakt med alla på bolaget, hjälpsamma vid frågor och problem, snabb återkoppling.
Styrelsen 
Brf Gåsviken
Search