Rubin Förvaltning kan hjälpa din fastighet med allt som den behöver för att må bra.

Teknisk Förvaltning  Ekonomisk Förvaltning  Underhållsplan  Projektledning  Rådgivning  Fastighetsskötsel  Byggservice  Trappstädning  Försäkringsfrågor  Besiktningar  Snöröjning  Markarbeten  Trädgårdstjänster  Elarbeten        

08-33 41 70


Branschvinnare 2023

Rubin har 2023 utsetts till branschvinnare. Fastighetsförvaltning Stockholm

Rubin Förvaltning är ett bolag som sedan 1992 erbjuder helhetslösningar inom fastighetsförvaltning i Stockholm. Det kan röra sig om fastighetsskötsel, underhållsplaner, upphandlingar, försäkringsärenden, vattenskador, byggprojekt, trappstädning och nu även ekonomisk förvaltning! 

Kontakta oss när ni behöver hjälp med någon av våra tjänster inom fastighetsförvaltning i Stockholm. Vi är kända för vår snabba och personliga service. 

Stabil fastighetsförvaltning i Stockholm
Vår uppgift som fastighetsförvaltare är framförallt att erbjuda underhåll och aktiv fastighetsförvaltning i Stockholm. Vi erbjuder en komplett portfölj av tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning. Det innebär att vi som fastighetsförvaltare och våra fastighetsskötare hanterar alltifrån skötsel och underhåll av fastigheten, snöröjning, ombyggnationer och budgetplanering, till akuta insatser som ett läckande tak en lördagskväll.

Vad som ingår i varje enskilt uppdrag skiljer sig åt mellan fastigheter, fastighetens storlek och behov. Det kan röra sig om upphandlingar, försäkringsärenden, vattenskador, byggprojekt, underhållsplaner, trappstädning och mycket mer. Våra förvaltare följer även upp föreningens ärenden, medverkar på styrelsemöten, driftmöten samt tar fram förvaltarrapporter.

Oavsett om ni är intresserad av en eller flera tjänster ger vi alltid förslag på vad vi skulle kunna göra för just era fastighet inom fastighetsförvaltning i Stockholm. 

Rätt fastighetsskötare på rätt plats

Olika fastigheter kräver olika lösningar. I samtal med er förening kommer vi fram till vilken nivå av stabil service och stabila tjänster som ni är i behov av. Utifrån era behov av tjänster matchar vi fastighetsskötseln. Våra fastighetsskötare åtgärdar även mindre åtgärder såsom glödlampor i trappuppgången, låset på porten eller stopp i avloppet. Om ni har behov av fler tjänster såsom städning, gräsklippning eller snöskottning, ordnar vi även det! 

Stabila tjänster 

Som kund hos oss får ni en kontaktyta inom fastighetsförvaltning i Stockholm. Vi skräddarsyr tjänsterna utifrån er förenings behov.  Detta är några av våra många tjänster: 

Förvaltning
Projektledning
Ekonomisk Förvaltning 
Fastighetsskötsel
Försäkringsfrågor
Medlemsservice
Rådgivning
Vattenskador
Trappstädning
OVK
Search